Brusselse arrondissementele bestuursverkiezingen

14 oktober 2017 - 19:30

Op 14 oktober vinden de bestuursverkiezingen op het Brusselse arrondissementele niveau plaats. Ben je minstens drie maanden lid van de N-VA en minimum zestien jaar op de dag van de verkiezing? Dan ontvang je per post een uitnodiging om je stem uit te brengen én een formulier om je kandidaat te stellen voor een bestuursfunctie.

Tijdens de arrondissementele verkiezing worden eerst een arrondissementeel voorzitter, een ondervoorzitter en een secretaris rechtstreeks verkozen.

Ook de partijraadsleden die samen met de arrondissementele voorzitter en secretaris het arrondissement zullen vertegenwoordigen in de nationale partijraad van de N-VA worden dan verkozen. De afdelingsbesturen duiden op voorhand afgevaardigden aan die voor deze functies kunnen kandideren.

 

Adres: 

N-VA-partijsecretariaat - Koningsstraat 47;  1000 Brussel

 

Het N-VA-partijsecretariaat ligt in hartje Brussel. Onze kantoren zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Het secretariaat is bijzonder gemakkelijk bereikbaar, zeker voor gebruikers van het openbaar vervoer.

Met het openbaar vervoer:
Vanaf het station "Brussel-Centraal" is het nauwelijks 10 minuten wandelen richting Koningsstraat. Je volgt het best volgende route: Kantersteen – Koloniënstraat – Koningsstraat (oversteken en naar links volgen).

Met de wagen:
De Koningsstraat ligt niet ver van de Brusselse kleine ring (Regentlaan, Madouplein, Kunstlaan). Voor bezoekers hebben we een aantal parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage op verdieping -3. De toegang tot de parkeergarage bevindt zich om de hoek van het gebouw in de Staatsbladstraat.